Zonnig Spanje!

Zonnig Spanje


Vandaag de eerste dag vol zon, zonder wind die noemenswaardig is, gewoon lekker weer.


Peter en Lineke zijn nog niet fit genoeg om actief te zijn, maar Mia en ik wel, dus zijn wij actief en zij luisteren naar hun lichaam.


Eest hebben wij voor het ontbijt gewandeld met de hondjes, 5 km. Na het ontbijt zijn Mia en ik op de fiets naar Aspe gereden 15 min. fietsen . In Aspe was het markt, week markt, altijd leuk om over heen te lopen. Aspe is een leuk oud stadje, staat een enorme basiliek, deze staat momenteel in de steigers, en de bouwvakkers waren in volle gang, muziek kwam van de steigers. Google translate geeft uitkomst als wij de markt niet kunnen vinden, koffie willen bestellen of afrekenen, zelfs de serveerster waar geen lachje vanaf kon, kregen wij aan het lachen met ons Spaans.


In een witgoed winkel hebben we een waterkoker en een 1 pits inductiekooktoestel gekocht zodat Peter en Mia als het gas op is of nogmaals op slot springt op de terugweg toch kunnen koken.


Beveiligd gas: allemaal leuk: slang lek beveiliging, crash beveiliging, het zit er allemaal maal op, en zonder lekkage of crash gaat het er ook op, je moet het maar weten, of Marijke bij je hebben die het dan uitvindt. En aangezien ik op de terugweg er niet bij ben, hebben we voorzorg maatregelen genomen, Alles elektrisch.


Mia en ik hebben ons kostelijk vermaakt, gezellig op de fiets genoten van het mooie weer. Eenmaal terug bij de camper genoten tot zonsondergang, buiten gezeten, lekker gezellig drinken en eten, samen zijn wat is dat toch belangrijk en fijn.

Morgen nog een dagje hier, eens kijken of we met z’n allen kunnen gaan fietsen, nieuwe dag, nieuwe kansen.

Reacties

Reacties

Piet

Goed sportief bezig met een lekker zonnetje ?? hier gisteren ingeschreven voor de 4 daagse en vandaag verkeersregelaar bij de carnavalsoptocht van het Wringersgat (Rijen dus). EN: het bleef droog ?️

Jan Visser

Goed te horen dat het “lek” boven is
Veel plezier de komende dagen❤️

Marc en Alice

Gezondheid, familie en vrienden, daar draait het om in het leven. Making memories ?

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!